سلام
به میمنت روز با شکوه معلم و تقدیم احترام به همه عزیزانی که شغلشان ادامه راه انبیاست به مقتضای بحث های خودم خواستم خلاصه کتابی رو از استاد شهید آیه الله مطهری خدمت دوستان تقدیم کنم. احتمالا کتاب اخلاق جنسی در اسلام و غرب معرف حضورتون هست. می خوام اشاره ای به این کتاب زیبا و پر محتوا داشته باشم.
استاد بزرگوار در این کتاب می فرمایند:
سعادت بشر در گرو پرورش استعدادهایی هست که در نهادش گذاشته شده. هر گونه آشفتگی در این غرایض باعث بروز مشکلاتی در زندگی او می شه. انسان سالم انسانی است که همه استعدادها و غرایش همراه و در کنار هم ارضاء بشه و هر گونه اختلالی موجب مریضی و نابسامانی میشه.
یکی از این نیازها نیاز جنسی است.
ایشون در این کتاب مصرا تاکید می کنند بر این نکته که همسران نیازهای جنسی هم رو داخل محیط خانواده و پاسخ بدن و شدیدا از انتقال این نیاز به بیرون از کانون خانواده و محیط جامعه پرهیز کنند. هر گونه بی توجهی به این نیاز در داخل حریم خانواده و بین همسران باعث کشیده شدن این مساله به جامعه و ایجاد بحران های اخلاقی و جنسی و اجتماعی در جامعه میشه که کم و بیش پیامد اون در بعضی از جوامع شهری و کلان شهرها مشاهده میشه.
اسلام اصرار فراوانی دارد که جامعه ، محیط کار و عمل و فعالیت بوده و از هر نوع کامیابی جنسی در آن محیط خودداری بشه.
فلسفه تحریم نظر بازی و تمتعات جنسی از غیر همسر قانونی ، و همین طور فلسفه حرمت خودآرائی زن برای بیگانه همین هست. کشورهای غربی در انتقال دادن کامیابیهای جنسی از کانون خانوادگی به محیط اجتماعی بیداد کردهاند و جریمهاش را هم میدن ، اونها زندگی و خوشی و مسرت در زندگی رو مساوی با اعمال شهوت دانسته و چنین فرض کرده اند که هر کس بیشتر میخوره و میخوابه و عمل آمیزش انجام میده، او از مسرت و خوشی بیشتری بهرهمنده. بلانسبت هم وطنانمون.
مبارزه با نفس یعنی چه ؟
آیا اخلاق اسلامی با رشد طبیعی استعدادها مباین است ؟
اسلام نمیگه طبیعت نفسانی و استعداد فطری طبیعی رو باید نابود کرد ، اسلام میگه : " نفس اماره " رو باید نابود کرد ، نفس اماره نماینده اختلال و به هم خوردگی و نوعی طغیان و سرکشی است که در انسان به علل خاصی رخ میده ، کشتن نفس اماره معنی خاموش کردن و فرو نشاندن فتنه و طغیان رو در زمینه قوا و استعدادهای نفسانی میده ، فرق است میان خاموش کردن فتنه و میان نابود کردن قوائی که سبب فتنه می شن ، خاموش کردن فتنه چه در فتنههای اجتماعی و چه در فتنههای روانی مستلزم نابود کردن افراد و قوائی که سبب آشوب و فتنه شدهاند نیست ، بلکه مستلزم این است که عواملی که آن افراد و قوا را وادار به فتنه کرده است از بین برده بشه.
بازدید دیروز: 18
کل بازدید :16181
در وقت خود صرفه جویی کنید (با مشاهده این وبلاگ)
بهترین ها را یکجا داشته باشید
شما هم همکاری کنید
شما هم عضو شوید
ضرری نداره